+386 68 169 712

Kdo smo

Izdelujemo spletne strani visoke kakovosti za stranke, ki vedo kaj hočejo in se zavedajo, da je le najboljše dovolj dobro za prihodnost njihovega podjetja.

V HardCode za vas že od leta 2009 izdelujemo internetne strani in druge spletne aplikacije visoke kakovosti, ki so zasnovane na podlagi specifičnih potreb in zahtev vsakega posameznega naročnika.

Naše stranke so podjetja, ki se zavedajo, da internetna stran ni zgolj trend na trgu, temveč nepogrešljivo orodje za učinkovitejše in enostavnejše poslovanje podjetja. Ta namen pa lahko v polnosti dosežemo le tako, da prisluhnemo specifičnim željam in potrebam vsakega posameznega podjetja, dodamo svoje strokovno znanje in izkušnje ter tako skupaj oblikujemo optimalno rešitev za vsakega naročnika posebej.

HardCode je bil ustanovljen leta 2009 v Sloveniji. Leta 2013, pa je začel delovati pod okriljem ACTT GmbH in svoj sedež prenesel v Avstrijo, kjer ostaja še danes.

 

Telefon: 068 169 712
e-mail: info@hardcode.si

ACTT, G.m.b.H
Oberleitringer Strasse 39
A-8430 LEITRING
Österreich

Zakaj je HardCode prava izbira

Nudimo vam široko paleto strokovno izvedenih spletnih storitev, ki bodo brez dvoma izpolnile vaše zahteve in pričakovanja. Naše izkušnje in strast do izdelave najboljših spletnih strani vam zagotavljata, da boste v partnerstvu z nami pridobili prvovrstno spletno stran in posledično močnejše podjetje.

celotna storitev

Vse kar potrebujete na enem mestu: domena, strežnik oz. gostovanje, CGP, grafična podoba strani, postavitev, podpora in vzdrževanje.

spletna stran po vaši meri

Vsak projekt je zastavljen individualno glede na specifične potrebe in dejavnost vašega podjetja. Z vami sodelujemo od ideje do končne izvedbe.

sodoben in pregleden design

Spletna stran je pogosto prvi stik med vami in vašo stranko, zato je pomembno da z njo naredite dober vtis.

odzivne – responsive strani

naše odzivne - responsive strani po Googlovem algoritmu dosegajo minimalno 95 točk od 100.

vse je izvedljivo

izraz "se ne da" ne obstaja – dandanes je tehnologija spletnih aplikacij že tako napredovala, da omogoča praktično vse kar si lahko zamislite.

povezave z zunanjimi sistemi

vašo spletno stran povežemo tudi z drugimi sistemi (npr. sistem avtomatske izdelave nalepk za pošiljke GLS, računovodski sistem Vasco, … )

preprosto urejanje

Vsebino lahko sami urejate s pomočjo uporabniškega vmesnika, ki pregleden in enostaven za uporabo.

brez skritih stroškov

Pred začetkom projekta za vas sestavimo specifikacijo, kaj bo dokončani projekt vseboval in omogočal, ter končno (ne okvirno) ceno.

domena in gostovanje


registriramo domeno

zanesljivo gostovanje spletnih strani

hiter in zanesljiv strežnik

podpora in vzdrževanje

Nudimo vam hitro odzivno in kvalitetno podporo ter svetovanje, da bo vaša stran delovala brezhibno in ohranjala svojo aktualnost.


Za vas izdelamo  STRAN KOT MORA BITI.Prebrskajte NAŠE STORITVE in nas KONTAKTIRAJTE.

 


Tehnologije, programski jeziki in knjižnice, ki jih uporabljamo

 

 

Kontaktirajte nas


Pošlji